Menu

מרק חארצ’ו

טש וטשה

מרק מזרח אירופאי חם עם בשר בקר ועשבי תיבול.

 

מצרכים

 

1 ק”ג בשר בקר (מומלץ אונטריב)

500 גרם בצל לבן קצוץ

100 גרם רסק עגבניות איכותי

200 גרם אורז

תערובת עשבי תיבול – כוסברה, שמיר ובזיליקום – 100 גרם קצוץ מכל אחד

50 גרם שום כתוש

2 כפות תמר הינדי

מלח ופלפל לפי טעם

 

אופן הכנה

 

  1. חותכים את הבשר לקוביות וזורקים לסיר עם מעט שמן חם
  2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים עד שהכל צרוב והבצל הופך שקוף
  3. מוסיפים את רסק העגבניות לסיר.
  4. מערבבים ומכסים במים עד כיסוי הבשר.
  5. מבשלים על אש בינונית עם מכסה עד שהבשר מבושל.
  6. לאחר כשעה של בישול מוסיפים את האורז, השום, המלח פלפל, עשבי התיבול ותמר הינדי.
  7. מוסיפים מים לפי הצורך.
  8. מבשלים עוד כ-10 דקות והמרק מוכן.

 

טש וטשה

חמארה ומסעדה גרוזינית מודרנית הממוקמת בשוק הפשפשים התוסס שביפו. התפריט של טש וטשה מציע שלל מאפים גרוזיניים קלאסיים לצד תוספות מיוחדות שמשדרגות את המנה המקורית, וכן מבחר שיפודים על אש חשופה, תבשילים מסורתיים עם טוויסט יצירתי

קרא עוד

הרשמו כאן:

Copyright 2019 By The Cook - Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital