Menu

עלינו

גלידת תות חרוב בייתית טבעונית עם צ’ילי

אביזרים:

12 גלילים ממתכת או עץ שנועדו לאפייה גלגלת פיצה

תבנית אפייה

מסננת לפיזור אבקת סוכר

שקית זילוף וצנתר כוכב

מיקסר להקצפה

מצרכים:

נייר אפייה

1/2 חבילת בצק עלים מרודד ומוקפא

200 גרם שוקולד מריר פרימיום שופרסל

3 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

6 כפות אבקת סוכר שופרסל

500 גרם ריקוטה

1 מיכל מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל

1 כפית תמצית בטעם וניל שופרסל

1 ביצה שופרסל – להברשה

להגשה:

אבקת סוכר שופרסל

לרכישת המוצרים

אופן ההכנה:

על משטח עבודה פורסים את בצק העלים ובעזרת גלגלת פיצה / סכין חדה, חותכים רצועות לרוחבו של

מלפפים כל רצועה סביב גליל מתכת ומניחים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

טורפים את הביצה ומברישים את בצק.

אופים את הגלילם בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד הזהבה ומוציאים לצינון.

Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital